Om

Prima Vestfold AS

Prima Vestfold AS

Prima Vestfold AS  ,  skal være en katalysator for små og større produsenter av matvarer på Østlandet. Vi bak Prima Vestfold, har arbeidet med salg, videreforedling og som sluttbrukere av matvarer i over 25 år. Prima Vestfold , har som mål og være en gasellebedrift de 3 neste årene, med et hårete omsetningsmål på kr 20 millioner i 2022.  Innen utgangen av 2025, skal vi være ledene leverandør i fylket med en omsetning på mellom 75 og 100 mill nok. Vi skal gi våre kunder de beste betingelser og tilby de råeste prisene i markedet.

Prima Vestfold AS satser på "kokkene" og gjennom dem, finne frem til det mest økonomiske og beste for kjøkkenets drift og økonomi. Vi er behjelpelige med menyforslag , slik at du ivaretar en lønnsom kjøkkenprosent.

Levering av matvarer :

Prima Vestfold AS, Har fri levering til deg ,mandag til fredag. Avtalekunder har også levering lørdag og søndager. Gjør en avtale i dag du også.

Tlf : 948 18888

Kundehjelp :

Som din leverandør er vi villige til å bistå med hjelp på kjøkkenet om du skulle være i nøden. Ønsker du som kunde en ekstra hånd på kjøkkenet med veiledning og tilberedning av våre produkter. Prima Vestfold hjelper deg. Avtal dette med Hans Petter , på tlf 94818888.

Kompetanse :

Restaurantmannen og kokken med slakterfamilie som ble grunder.

Hans Petter Offerdahl , startet sin karriere som læregutt på Grand Hotel i 1985. Senere var han 1 generasjon driver av de populære restaurantene på bryggen i Tønsberg og har siden eiet og driftet restauranter i Tønsberg , Oslo og Drammen.

Han har fagbrev som kokk med videreutdanning økonomi/finans på Bi drammen og har jobbet med innkjøp som projektleder i Choice Hotels og videre som salgskonsulent i Br Michelsen.

Han var sist salgssjef i Persgaard, en bedrift som foredlet kyllingprodukter. Han bistår deg gjerne og er en som både kan bransjen, kjøtt og hjelper deg med varekost ! Prima Vestfold skal klare å gi deg de beste prisene i markedet.Hvem er våre kunder?

Vi har kunder fra dagligvare , cafeer , restauranter , hoteller , ulike institusjoner og festivaler.email for bestilling:

 bestilling@primavestfold.no


© Opphavsrett Prima Vestfold